Walibi

Walibi is een groot pretpark met spannende achtbanen en andere gave attracties.

Afstand: 9,2 kilometer van het kamp.  (Route)

Meer informatie

 

Waterloo

Waterloo heeft een rijke geschiedenis. Zo is er de Slag om Waterloo geweest waar Napoleon Bonaparte in 1815 werd verslagen door de Prins van Oranje. Tegenwoordig is het slagveld beschermd gebied en kun je het bezoeken middels een museum, tourguids en een memoriam.

Afstand: 15 kilometer van het kamp. (Route)

Meer informatie

Villers-la-Ville (oude abdij)

De abdij van Viller is een zeer goed bewaarde oude ruïne en bezoekerscentrum. Het is een super geschikt uitje voor groepen en scholen, maar ook om even een bezoekje aan te brengen. De abdij heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in 1146.

Afstand: 10 kilometer van het kamp. (Route)

Meer informatie

Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en van Europa. In deze bruisende stad is van alles te beleven. Zo kun je naar het Atomium, een kunstwerk dat is gebouwd voor de wereldtentoonstelling in 1958. Je kunt het Atomium beklimmen en een prachtig uitzicht over de miljoenenstad hebben. Verder is Brussel een zeer leuke stad om lekker rond te slenteren, te winkelen, een Belgisch biertje te drinken en cultuur te snuiven.

Afstand: 32 kilometer van het kamp. (Route)

Meer informatie

Namen

Namen is de hoofdstad van Wallonië. Het is een historische stad met veel kenmerkende en karakteristieke gebouwen.

Afstand: 39 kilometer van het kamp. (Route)

Meer informatie 

Leuven

Leuven is een echte studentenstad. De Katholieke Universiteit Leuven zit er onder andere gevestigd. Leuven heeft verschillende historische gebouwen en pleinen en is daarmee een sfeervolle stad. De stad is erg leuk om te bezoeken, mooie gebouwen te bekijken, een terrasje te pakken of lekker te winkelen.

Afstand: 43 kilometer van het kamp. (Route)

Meer informatie

Dinant

Dinant is een kleine stad in het Franstalige gedeelte van België en ligt aan de rivier de Maas. De kades worden gekenmerkt door de kleurrijke gevels van de huizen. Een mooie plek om heen te gaan is de Citadel die te bereiken is met een kabelbaan of met Belgisch langste trap.

Afstand: 69 kilometer van het kamp. (Route)

Meer informatie