Wat er te beleven valt

Camps de Limauges ligt, zoals de naam al aangeeft, in de buurt van het Belgische dorp Limauges. Dit is het Franstalige deel van België. De camping ligt op ongeveer 40 km afstand van de Belgische hoofdstad Brussel. Er is genoeg te doen in de omgeving, of je nu geniet van de prachtige natuur of de bruisende steden bezoekt. Hier vind je een overzicht van de leukste uitstapjes in de omgeving van Limauges.

Walibi

Walibi is een groot pretpark met spannende achtbanen en andere geweldige attracties.

Afstand: 9,2 km van de camping (Route)

Meer informatie

 

Waterloo

Waterloo heeft een rijke geschiedenis, zoals de Slag bij Waterloo in 1815 waar Napoleon Bonaparte werd verslagen door de Prins van Oranje. Het slagveld is nu een beschermd gebied en kan worden ervaren via het museum, rondleidingen en herdenkingsmonumenten.

Afstand: 15 km van de camping. (Route)

Meer informatie

Villers-la-Ville (oude abdij)

De abdij van Viller is een goed bewaard gebleven oude ruïne en bezoekerscentrum. Het is een ideale activiteit voor groepen en scholen, of gewoon voor een algemeen bezoek. De abdij heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1146.

Afstand: 10 km van de camping. (Route)

Meer informatie

Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en Europa. Deze opwindende stad heeft veel te bieden. Je kunt het Atomium bezoeken, een kunstwerk dat werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958. Je kunt het Atomium beklimmen voor een prachtig uitzicht over de miljoenenstad. Brussel is ook een geweldige stad om doorheen te slenteren, om te winkelen, een Belgisch biertje te drinken en de cultuur op te snuiven.

Afstand: 32 km van de camping. (Route)

Meer informatie

Namen

Namen is de hoofdstad van Wallonië. Het is een historische stad met veel karakteristieke gebouwen.

Afstand: 39 km van de camping. (Route)

Meer informatie 

Leuven

Leuven is een echte studentenstad. Je vindt er onder andere de Katholieke Universiteit Leuven. Leuven heeft verschillende historische gebouwen en pleinen die het een smaakvolle stad maken. De stad is leuk om te bezoeken, mooie gebouwen te bekijken, een terrasje te pakken of lekker te winkelen.

Afstand: 43 km van de camping. (Route)

Meer informatie

Dinant

Dinant is een kleine stad in het Franstalige deel van België en ligt aan de rivier de Maas. De kades worden gekenmerkt door de kleurrijke gevels van de huizen. Een mooie plek om te bezoeken is de Citadel die kan worden bereikt met een kabelbaan of de langste trap van België. https://www.citadellededinant.be/

Afstand: 69 km van de camping. (Route)

Meer informatie

nl_NLDutch