Welkom

De Betteld Limauges

Betteld Limauges is een groepsaccommodatie voor kampen, conferenties, familieweekenden, (school)kampen, studiegroepen, etc. Het park ligt in de Waalse bossen bij het dorpje Limauges, op een half uurtje van de bruisende stad Brussel.

De accommodatie is een groot complex met verschillende zalen en slaapzalen en een groot buitenterrein met speeltuin en bos. Er zijn 150 bedden. Alle details zijn te vinden onder het kopje Accommodatie. Camps de Limauges kan gehuurd worden op basis van zelfbediening en catering kan geregeld worden tegen een meerprijs. Er zijn grote kamers met stapelbedden en kleinere kamers met standaardbedden. De Betteld heeft het beheer van de BEZ overgenomen op 1 januari 2020 en zal verbeteringen blijven aanbrengen om tegemoet te komen aan verschillende groepen en gebruiksmogelijkheden.

Veelzijdige accommodatie

De accommodatie is een groot complex met verschillende zalen en slaapzalen en een groot buitenterrein met speeltuin en bos. Er zijn in totaal 150 bedden. Je vindt alle details onder het kopje accommodatie. Camps de Limauges kan gehuurd worden op basis van zelfbediening en catering kan gehuurd worden tegen een meerprijs. Er zijn grote kamers met stapelbedden en kleinere kamers met gewone bedden. De Betteld heeft per 1 januari 2020 het beheer van de BEZ overgenomen en zal het gebouw de komende jaren verder verfraaien en geschikt maken voor allerlei groepen en toepassingen.

Meer informatie

Voor elk wat wils

Met vier vestigingen in Nederland en één in België biedt de Betteld Groep voor ieder wat wils. Onze vier Nederlandse locaties liggen verspreid over de provincies Gelderland, Utrecht en Zeeland. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, het organiseren van een conferentie of een week lang schoolkamp, je kunt op ons rekenen.

Schoolkampen          Weekends met het gezin          Conferenties          Kerk weekends

nl_NLDutch